Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
TOP

Παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος -Στην “κακιά στιγμή” τα ρίχνει ο πατέρας (video)

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 4άρων μηνών βρέφος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο στο Παίδων. Ο πατέρας που αύριο θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών, τα έριξε στην… κακιά στιγμή.

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα παρουσιάζονται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

Εν συνεχεία περιγράφονται όσα προκύπτουν από τις εξετάσεις που έγιναν στο βρέφος «Αναφορικά με τα μάτια, πολλαπλές, πολλαπλές ένδω και πάρα αμφιβληστροειδικές κηλιδώσεις αιμορραγίες, ως επί συνδρόμου κακοποιημένου βρέφους, ενώ από διενεργηθείσα αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε εκτεταμένο υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο δρέπανο και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο. Επίσης διαπιστώθηκε υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιάς μετωπιαίας χώρας και ολιγάριθμα στοιχεία υπαραχνοειδούς περιοχής. Επίσης διαπιστώθηκε κάταγμα 3ου και 4ου πλευρικού τόξου αριστερά. Σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των ιατρών που εξέτασαν το βρέφος, αυτό παρουσίαζε σημάδια κακοποίησης.»
Και καταλήγει: «Λόγω της κλινικής εικόνας του παθόντος βρέφους, καθώς και των συνθηκών κάτω από τις οποίες αυτή προέκυψε, κρίθηκε από την Υπηρεσία αναγκαίος ο εντοπισμός και προσαγωγή των γονέων του στην Υπηρεσία μας. Κατόπιν σχετικού αιτήματος, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ανηλίκων / Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, αφού είχε αφιχθεί το ασθενοφόρο και προσήχθησαν στην Υπηρεσία μας».