Παρασκευή
27
Ιανουάριος
TOP

Πρεμιέρα αύριο για τις παραστάσεις της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας

Ξεκινούν οι παραστάσεις του Οκτωβρίου από τη Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 12/10, στις 18.30 από το βόρειο άκρο του Δημοτικού Πάρκου του ΟΣΕ, θα ξεκινήσει η περιπατητική performance “Οι ποιητές συνομιλούν” από τη θεατρική ομάδα των φοιτητών, σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Γιώλικας Πουλοπούλου.
Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές σε Περίπτωση βροχής η παράσταση θα αναβληθεί για άλλη μέρα.
Την Παρασκευή 14/10, ώρα 21.00, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16/10 ώρα 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο θα παρουσιαστεί η παράσταση της Εφηβικής ομάδας “Η θέση μου. Ιστορίες καθημερινής εφηβείας”.
Ένα έργο που δημιουργήθηκε από τα ίδια τα παιδιά μετά από εσωτερική έρευνα και ενδοσκόπηση πάνω στα προβλήματα, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις προσδοκίες και τα όνειρά τους για το μέλλον , τις σχέσεις με το σχολείο, τους φίλους , τους γονείς, τους δασκάλους, το σχολείο. Ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο  καταθέτουν με χιούμορ τις απόψεις τους.
 
Τις παραστάσεις για τους μαθητές των σχολείων θα τις δώσουν τη Δευτέρα 16/10 το πρωί λόγω κακοκαιρίας που αναμένεται την Παρασκευή.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η πρώτη παράτασταση έχει ελεύθερη είσοδο και η δεύτερη για το κοινό θα έχει 10 ευρώ εισιτήριο και μειωμένο 7 ευρώ.