Ο Δήμος Τριφυλίας και η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά–covid 19 εποχή – Γαστρονομικός Τουρισμός στην περιοχή μας»
Ημέρα: Σάββατο, 9 Απριλίου 2022
Ώρα: 5.00 μ.μ., Αίθουσα Εκδηλώσεων Αλέκος Παπαδόπουλος του Δήμου Τριφυλίας
Χαιρετισμοί: Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτικοί παράγοντες, Τοπικοί φορείς
Συντονίστρια: Μαρία Τομαρά, Δημοσιογράφος ΕΡΤ Καλαμάτας
Ο μ ι λ η τ έ ς:
- Άννα Καλογεροπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Πελοποννήσου:
«Η Ανάπτυξη του Γαστρονομικού Προϊόντος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».
- Σοφία Σωτηρίου, MSc, Σύμβουλος Πολιτικής για την Πράσινη Ανάπτυξη, τον Βιώσιμο Τουρισμό και την Ενεργειακή Μετάβαση, με θέμα: «Στρατηγική της Ευρώπης για την Πράσινη ανάπτυξη & τον Βιώσιμο Τουρισμό – Χρηματοδοτικά εργαλεία στον τουριστικό τομέα».
- Βασίλης Τριγκιλίδας, Μέλος Δ.Σ. και εκπρόσωπος Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα «Στρατηγικές Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου».
- Στέλιος Μάντζαρης, MSc (destination Management.co)-Μέλος ΞΕΕ & Πρόεδρος Ξενοδόχων Λήμνου με θέμα: «Ανάδειξη προορισμού καθώς και θεματικών μορφών του Τουρισμού».
- Χάρης Μπρουσαλιάν, Business Development & Marketing Director για την Best Western στην Ελλάδα (διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα) με θέμα: «Ταξιδιωτικά trends για την Ελλάδα και διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες».
- Διονύσης Παπαδάτος, ΜΒΑ, Συντονιστής Δράσεων Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλο με θέμα: «Μεσσηνιακή Διατροφή-Χτίζοντας το γαστρονομικό branding της Μεσσηνίας».
- Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης, Dr. Καθηγητής Marketing Σχολής «Le Monde», Συγγραφέας και Συνεργάτης της Hoteltraining με θέμα: «10 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία».
– Συζήτηση με το κοινό