Τετάρτη
16
Οκτώβριος
TOP

Καλαμάτα: 13χρονος με φαλτσέτα έκλεψε μοτοσικλέτα και συνελήφθη!

Χειροπέδες σε 13χρονο «φόρεσαν» οι αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Μεσσηνίας καθώς κυκλοφορούσε με κλεμμένη μοτοσικλέτα έχοντας στην κατοχή του φαλτσέτα με λάμας μήκους 7 εκατοστών!

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Λαίικα στην Καλαμάτα, όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο 13χρονος λίγη ώρα αφότου έκλεψε τη μοτοσικλέτα. Διαπιστώθηκε δε πως δεν είχε προβεί στην έκδοση αστυνομικής ταυτότητας με τους αστυνομικούς να αναζητούν και να συλλαμβάνουν και την μητέρα του, 59 ετών, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- φαλτσέτα, με μήκος λάμας -7- εκατοστά.

Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 59χρονη ημεδαπή, για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ ο ανήλικος στερούνταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

16χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια οδήγηση- Δεν είχε ταυτότητα

Στην περιοχή Θουρίας εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα ένας 16χρονος την Καλαμάτα, που όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς δεν είχε ούτε άδεια οδήγησης ούτε ταυτότητα. Ο νεαρός συνελήφθη για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι Αρχές συνέλαβαν και τον πατέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, όπως προέκυψε ο ανωτέρω ανήλικος στερούνταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας

.