Τετάρτη
18
Ιούνιος
TOP

Η φλόγα του Flamenco στο 13o Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Το 13o Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα μουσικής με μία μοναδική παράσταση FlamencoΗ φλόγα του Flamenco, το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025 ώρα 20:30 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας .

Kορυφαίοι μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτές από την Σεβίλλη θα μας χαρίσουν ένα μαγικό ταξίδι στην καρδιά της Ανδαλουσίας!

Η “ψυχή” του Flamenco — το cante (τραγούδι) — διηγείται ιστορίες αγάπης, πόνου, θριάμβου και νοσταλγίας με τους ήχους της κιθάρας ενώ η χορεύτρια και ο χορευτής εμφανίζονται με περηφάνια, εναλλάσσοντας δυναμισμό και ευαισθησία. Οι καλλιτέχνες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το κοινό, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία!

Συμμετέχουν: ο κορυφαίος σολίστ κιθάρας και συνθέτης Σωκράτης Μαστροδήμος και πέντε ακόμα καταπληκτικοί καλλιτέχνες:

Τραγούδι (Juan el Juana), Χορός (Gabriel Aragú & Stefania Narvaez ), Κρουστά (Miguel Rosa), Μπάσο (Γιώργος Ντινάκος).

Σημαντική Ανακοίνωση: Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας δίνει την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν την παράσταση με το μειωμένο εισιτήριο των 10 ευρώ, αρκεί να το προμηθευτούν από την προπώληση. (Ταμείο / 15 ευρώ).

Η Προπώληση πραγματοποιείτε  αποκλειστικά καθημερινές.
Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας11:00-13:00 & 18:00-20:00
Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας15:00-21:00

Flamenco