Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Η ώρα της κάλπης -Η «μάχη» του β’ γύρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους δήμους

Στις κάλπες σήμερα η Ελλάδα για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σε Περιφέρεια και 7 δήμους στην Πελοπόννησο είναι στραμμένο το ενδιαφέρον, με το διακύβευμα να είναι υψηλό για την επόμενη μέρα. Η συμμετοχή έως αυτή την ώρα καταγράφεται χαμηλή σε αντιδιαστολή με την περασμένη Κυριακή (δείτε εδώ). Από την άλλη, οι πολίτες που προσέρχονται έχουν αποφασίσει και έχουν αξιολογήσει ήδη πρόσωπα και συνδυασμούς.

Οι εκλογές αυτές έχουν και έντονη πολιτική αναφορά. Στην Πύλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην Πρωθυπουργός που έτυχε θερμής υποδοχής από τους συντοπίτες του έστειλε ένα εμφατικό μήνυμα πως «σήμερα η Πελοπόννησος σφραγίζει την επιλογή της να πάει Μπροστά, με Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Πτωχό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε (δείτε εδώ)

Δημήτρης Πτωχός και Πέτρος Τατούλης αναμετρώνται στην μάχη για την επόμενη ημέρα στην Πελοπόννησο. Σε μια 5ετία που ανοίγεται με πάρα πολλές προκλήσεις. Ο κ. Πτωχός άσκησε στη Μεσσήνη το εκλογικό του δικαίωμα και προχώρησε σε ένα κάλεσμα για συμμετοχή, δηλώνοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του συνδυασμού του (δείτε εδώ)

Στις κάλπες επιστρέφουν οι Έλληνες ψηφοφόροι αυτή την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου για να αναδείξουν τις νέες περιφερειακές και δημοτικές αρχές που δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν στον πρώτο γύρο. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και πάμε σε αυτό το σημείο να δούμε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον β’ γύρο των εκλογών (δείτε εδώ)

Η τηλεόραση BEST με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό της επιτελείο θα είναι στις επάλξεις, προκειμένου και σήμερα να σας μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων. Από τις 6:30 μ.μ. σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου και στους δήμους που εξελίσσεται η μάχη θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το κλίμα και τα αποτελέσματα, με συνδέσεις, συζητήσεις και αναλύσεις.