Τετάρτη
2
Απρίλιος
TOP

Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών: Ντέρμπι μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

Η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ολοκληρώθηκε με 8 ομάδες να εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης (1/4) πραγματοποίησε την κλήρωση για τα προημιτελικά από την οποία προέκυψε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, αλλά και ο κρητικός «εμφύλιος» μεταξύ ΡΕΑ και ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και τα ζευγάρια:

«Διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση:
Αχαρναϊκός – Παναθηναϊκός
ΡΕΑ – ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
Νέες Ατρομήτου 2018 – ΑΕΚ

Οι προημιτελικοί αγώνες θα είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 16/04, ενώ ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/04».