Η Καλαμάτα πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 των Χανίων για την 11η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα παιχνίδι όπου είχε την ουσία, τον έλεγχο και τις μεγαλύτερες στιγμές, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έχει 29 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση, ενω οι Κρητικοί είναι με 6 και βρίσκονται στην 9η.
Στο 24’, η «Μαύρη Θύελλα» έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κωστόπουλο, όμως ο Πρεβεζιάνος έκανε εξαιρετικό κόψιμο την κατάλληλη στιγμή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στο 45’, η Καλαμάτα άγγιξε ξανά το γκολ, με τον Στογιάνοβιτς να λέει «όχι» στο πλασέ του Κωστόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη. Στο 50’, ο Γιοκέ προσπάθησε να απειλήσει με πλασέ από πλάγια θέση, όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Η μεγαλύτερη στιγμή του δεύτερου μέρους μέχρι το 80’ ήρθε στο 66’, όταν ο Μορέιρα βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 2-0.
Στο 77’, η Καλαμάτα άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ο Τσέλιος εξαπέλυσε δυνατό σουτ, με τον Στογιάνοβιτς να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση και να κρατά ζωντανά τα Χανιά.
Καλαμάτα (Βοσνιάδης): Γκέλιος, Καλουτσικίδης, Βαφέας, Στρούγγης, Σιλά, Οικονόμου, Τσορνομάζ, Τσέλιος (81′ Ντιγκινί), Παμλίδης, Γκάμα (61′ Μιράντα), Κωτσόπουλος (61′ Μορέιρα).
Χανιά (Κούκι): Στογιάνοβιτς, Τζανακάκης, Πρεβεζιάνος, Λάμτσε, Κουτρουμπής, Άοσμαν, Ράδος, Κουτεντάκης, Σπιριντόνοβιτς, Ιωαννίδης, Γιοκέ.
ΠΗΓΗ monobala.gr