Κυριακή
17
Νοέμβριος
TOP

Η ψυχολογία της διατροφής: Γιατί τρώμε όταν είμαστε αγχωμένοι

Το άγχος είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά μας, τη διατροφή και γενικά τις διατροφικές μας συνηθειες.

Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν ότι όταν βιώνουν άγχος, στρέφονται σε τροφές που προσφέρουν άμεση ευχαρίστηση, συχνά πλούσιες σε θερμίδες, ζάχαρη ή λιπαρά.

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του newsit.gr πατώντας εδώ